aku kena kerja!!

huh….aku ingin meluahkan ketidakpuas hatian aku untuk ahad lepas!!aku terpaksa and dipaksa datang keja ari ahad!

tak puas hati langsung dengan arahan bos ni…mewajibkan pegawai datang keja hari ahad..dah keluar pekeliling pun…

apa la bos…cuba la buat arahan yang sesuai dan rasanya tidak membazir…ialah, if datang for nothing pun tak guna gak kan..baik gunakan ari kerja semaksimum yang boleh…

if arahan tuh untuk semalam jek takpe la gak..tapi ni untuk ahad-ahad seterusnya!warghhh….tensionnya aku!!!!

101_0426

Advertisements

3 responses to “aku kena kerja!!

  1. aik… u bukan keje gomen ke? nape kena keje ahad? takde life ke bos u tu? hahahaha

  2. nak buat cam ne…dah kena dpt bos mcm tu… hampeh! bila nak mim alif ta ya…tak tahu laa…geram siot.

  3. huhuhuhu…
    begini la nasib ku marcia, zai..
    huarghh,,,aku manyak tension!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s