Lalalalalalala

Sebenarnya takde apa2 yang aku buat last weekend..Just lepak2ing kat umah with famili and abang..Lagipun abang agak bz because this week he have to entertain some investor from NZ.

Bila fikirkan balik, apa yang telah and sedang berlaku..aku suka dengan life aku sekarang..proud to be myself walaupun aku tak puas hati gak ngan ‘kemontokan’ aku sekarang…:P..hahahahahahahahahaa..but facts, it show that i’m happy,..is it i’m rite? Cover line beb…

Last sunday, ada discussion skit ngan abang and mak about design kad jemputan..hahahahahah, date lum fix lagi dah sibuk nak buat kad..ntah apa2 ntah intan ni..ni pun dok pening nak fix date kahwin..maybe 070707 tuh tak dapat dilaksanakan coz dah ramai sangat org booking that date..takut tk ramai yang leh attend our day…so..tgk kalendar..ada date yang menarik gak..

  • 31.08.07..nikah ari jumaat..majlis 01.09.07..
  • 10.11.07..nikah ari sabtu..majlis 11.11.07..

So, kekawan rasa lah yang mana yang sesuai? opinion mak aku lak better buat sebelum posa..so, raya tahun ni leh sambut as husband and wife….ok gak kan..

ntah la labu…:P

Advertisements

2 responses to “Lalalalalalala

  1. mak oii…. tarikh nak pening2.. kena tgk tarikh tu, cuti sekolah ke idak, karang bunyi cengkerik je coz takde cuti, orang takleh datang… anyway, hadiah kawin bg senduk dan sudip bley?

  2. ala..biasala nali..mak andak dah dok tanya2..
    poning makcik!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s